top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

BUILDING BRANDS
FOR A BETTER

FUTURE

                   bouwt mee aan je merkbeleving, zodat jij je kan
focussen op het bouwen van
onze toekomst.


 

Een doordachte merkbeleving is de enige manier waarop een merk zich kan onderscheiden in snel veranderende tijden. Het zorgt voor herkenbaarheid, schept vertrouwen en creëert een sterke connectie met je klanten. Branding gaat verder dan het ontwerpen van een logo, een professionele huisstijl of een website. Om echt te kunnen connecteren met je klanten begeleidt GEN-S je in het opbouwen van je merkarchitectuur, zodat jij je kan focussen op wat écht telt.

Een merk betekent voor ons veel meer dan louter een tool om consumenten te verleiden tot een aankoop. Naast overheden en individuen beïnvloeden ook merken onze samenleving fundamenteel en gaan ze die als het ware vormgeven.

 

Wil jij net als Nike, Patagonia of Airbnb écht het verschil maken en bouwen aan een positieve toekomst?

CHAN

E

STARTS
HERE

 

Generation Sapiens
pexels-anouar-olh-1748676.jpg

Generation Sapiens,
de cross-generatie van gamechangers.


 

Van klimaatverandering, ongelijkheid, vrede en veiligheid, over migratie en globale gezondheid, het is duidelijk dat we vandaag voor de grootste uitdagingen in onze moderne geschiedenis staan. Hoewel een gevoel van onmacht soms kan opduiken, geloven we bij GEN-S rotsvast dat we deze uitdagingen als een opportuniteit kunnen aangrijpen, door onze krachten te bundelen en onze toekomst te gaan vormgeven.

GEN-S vertrouwt steevast op het geheime wapen van onze soort,  Homo Sapiens, namelijk het creatieve gen. Het stelt ons in staat om zoals geen andere soort dat kan, verhalen te vertellen en onze samenleving als het ware rond deze gedeelde 'verhalen' te gaan organiseren. Dit creatieve gen zou ons duizenden jaren geleden van de uitsterving hebben voorkomen, en tot op vandaag is het nog steeds de verbindende factor in onze samenleving. Creativiteit overstijgt alle generaties en vormt de basis voor het overwinnen van onze challenges. Vroeger, vandaag én in de toekomst.

Enter Generation Sapiens, de crossgeneratie die de geschiedenis ingaat als gamechangers. Die gamechangers zijn individuen, mensen die verhalen vertellen en grote veranderingen teweeg brengen door nieuwe producten, diensten en merken in de markt te zetten. Merken die niet alleen dromen van een betere wereld, maar die er ook elke dag aan werken. Brands waarvoor purpose marketing geen verkooptrucje is, maar een verhaal waarmee ze onze samenleving hoop geven.

 

Services

WHAT
WE OFFER

01   
BRAND STRATEGY

Een goed doordachte strategie is het geheim van elk sterk merk. Samen bekijken we waar jouw merk voor staat, wie je doelgroep is en hoe je je kan onderscheiden in een steeds drukker wordende markt.  Zo creëren we een strategische positionering die cruciaal is voor een merkbeleving die er vandaag én morgen staat.

02   
BRAND EXPRESSION

Klanten kiezen voor een merk waarmee ze zich verbonden voelen. Ze blijven trouw aan dat merk als de visie en waarden consequent uitgedragen worden. Op basis van de strategie begeleiden we je in deze fase hoe deze strategie vertaald kan worden in een professionele huisstijl, tone of voice en brand message.

03   
BRAND IMPLEMENTATION

Bij GEN-S vertrekken we vanuit een omni-channel experience. Nu jouw merkarchitectuur als een stevig anker vast ligt, gaan we kijken naar de optimale marketingmix en begeleiden we je in de opzet ervan, zowel online als offline. In deze fase maken we de sprong van purpose branding naar purpose marketing.

WE ARE ALL GEN-S.
 

READY TO MAKE
AN
IMPACT?

Laat van je horen!

Welkom bij de GEN-S tribe,

je hoort snel van ons!

pexels-cottonbro-3826579.jpg
Contact
bottom of page